Servicedealer van diverse motoren, o.a.:

Ford 2700-serie:

Motorenrevisiebedrijf De Schiffart is als enige in Nederland specialist in Fordmotoren van de 2700-serie. In ons magazijn hebben wij van deze serie veel gereviseerde motoren voorradig! Oók de onderdelen kunnen wij leveren! Indien gewenst kunnen wij uw eigen Fordmotor reviseren óf u kunt middels ons motoren-ruil-systeem direct uit onze voorraad een motor aanschaffen. Vraag naar de mogelijkheden!

JCB scheepsuitvoering:

Motorenrevisiebedrijf De Schiffart is servicedealer van de Mermaid JCB scheepsmotoren. De Mermaid J444 is een betrouwbare 4 cilinder scheepsdiesel en is gebaseerd op de JCB-444 industriemotor. Bekijk de folder van deze motor en klik op de link: Mermaid JCB J444, 4 cilinder

Iveco:

Vanwege de ruime ervaring van Motorenrevisiebedrijf De Schiffart zijn wij door de importeur aangesteld als IVECO servicedealer van Friesland. U kunt bij ons terecht voor diverse IVECO onderdelen. Ook voor het onderhoud en de reparatie van uw IVECO motor op locatie bent u bij ons aan het juiste adres!

IVECO motoren voldoen aan de huidige emissie-eisen!
Wij kunnen u o.a. de volgende Iveco-motoren leveren:

Indien u informatie wenst, en/óf u heeft naar aanleiding van deze informatie nog vragen, stuur ons een mail en wij nemen contact met u op.