• header

Dealer

Ford 2700-serie gereviseerde ruil-motoren

Motorenrevisiebedrijf De Schiffart is als enige in Nederland specialist in Ford industrie  motoren van de 2700-serie zoals o.a. Ford 2715E, Ford 2725E, Ford 2712E, Ford 2722E. In ons magazijn hebben wij van deze serie veel gereviseerde ruil motorblokken voorradig! Oók de onderdelen kunnen wij leveren! Indien gewenst kunnen wij uw eigen Fordmotor reviseren óf u kunt middels ons motoren-ruil-systeem direct uit onze voorraad een motor aanschaffen. Vraag naar de mogelijkheden!

JCB scheepsuitvoering

Motorenrevisiebedrijf De Schiffart is servicedealer van de Mermaid JCB scheepsmotoren. De Mermaid J444 is een betrouwbare 4 cilinder scheepsdiesel en is gebaseerd op de JCB-444 industriemotor. Bekijk de folder van deze motor.

Iveco servicedealer

Vanwege de ruime ervaring van Motorenrevisiebedrijf De Schiffart zijn wij door de importeur aangesteld als IVECO servicedealer van Friesland. U kunt bij ons terecht voor revisie of reparatie, onderhoud en diverse onderdelen!

Bel ons voor een afspraak: +31 0518 471791 of stuur een bericht.

Nieuws

 • Onderdelen Ford 2700 serie

  Wist u dat wij alle onderdelen uit voorraad kunnen leveren voor uw Ford 2715E...

  Lees meer
 • Nieuwe website!

  Hierbij presenteren wij onze nieuwe website! Deze is gemoderniseerd en nu ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Aanbod motoren

  Aanbod motoren

  De Schiffart is sinds 1989 actief in het reviseren van motoren. Bekijk nu ons aanbod van gereviseerde motoren!

  Bekijk ons aanbod
 • Aanbod onderdelen

  Aanbod onderdelen

  Gereviseerde onderdelen en meer motoronderdelen. Bekijk nu ons aanbod van gereviseerde onderdelen

  Bekijk ons aanbod
 • Reparatieservice

  Reparatieservice

  Met onze goed uitgeruste bedrijfsbus komen wij bij u op locatie in geheel Nederland. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.